• Ruskovilla Webshop
  • Ruskovilla Facebook

Hirssiakanatyynyt

Päällinen 100 %  luomupuuvillaa, sivussa vetoketju
Täyte hirssiakanat luonnonmukaisilta viljelmiltä

Vauvalle      25 x 35 cm, täyte noin 250 g
Lapselle       35 x 45 cm, täyte noin 750 g
Aikuiselle     45 x 55 cm, täyte noin 1,5 kg
 

Ruskovillasta on saatavana myös hirssiakanoita irtopainossa.

RENTOUTTAVAN HYVÄ TYYNY

Hirssiakanatyynyn täyte on valmistettu nimensä mukaisesti hirssin akanoista, eli viljan  ravinnoksi kelpaamattomasta kuoriosasta. Pienet maljanmuotoiset akanat muodostavat kuohkean täytteen, joka mukautuu pieniinkin liikkeisiin.

Tukee päätä juuri sopivasti

Monilla meistä on stressistä tai väärästä työasennosta johtuen niskassa kipua ja jännitystä. Jos niskan lihasryhmät saavat yön aikana tarpeeksi lepoa ja tukea, ne elpyvät ja kestävät päivällä paremmin rasitusta. Liian pehmeä tyyny ei tue niskaa tarpeeksi, jolloin lihakset joutuvat työskentelemään yölläkin päätä kannatellen. Sen sijaan hirssiakanatyyny antaa niskan ja pään muovata tyynyn sopivaan asentoon, joka lievittää vaivoja.

Hirssiakanatyynyn tehtävä on ennaltaehkäisevä: jos Sinulla on jatkuvia niskakipuja, hae myös apua fysioterapeutilta tai hierojalta. Myös viileys ja hengittävyys ovat hirssiakanatyynyn hyviä ominaisuuksia. Sen sisällä ilma kiertää ja pitää olon miellyttävänä koko yön. Tämä ilahduttaa erityisesti paljon hikoilevaa.

Ergonominen ja ekologinen valinta

Hirssiakanatäytteinen tyyny tukee jokaista yksilöllisesti ja mukautuu aina nukkujan mukaan. Täytteen määrää voi hirssiakanoiden avulla myös lisätä tai vähentää juuri itselleen sopivaksi. Se on helppohoitoinen ja pitkäikäinen: päällisen voi pestä koneessa, tyynyn sisus vaihdetaan noin viiden vuoden välein ja vanhat akanat pannaan biojätteeseen. Uusia akanoita saa Ruskovillasta.© Ruskovilla Oy | Site Engine By Megative Tmi